Meest gestelde vragen (FAQ)

Vind snel het antwoord op uw vraag. Als u iets niet kunt vinden neem dan gerust contact met ons op.

VOG aanvragen via Gemeente of Digitaal

De VOG aanvragen via de gemeente kunt u doen bij de gemeente waar u ingeschreven staat. Hiervoor maakt u altijd eerst een afspraak. Het verschilt per gemeente hoe lang het duurt voordat u daar terecht kunt. De doorlooptijd om de VOG aan te vragen via de gemeente is gemiddeld 4 weken.

Digitaal de VOG aanvragen kunt u direct regelen zonder afspraak en schriftelijke formulieren. U heeft uw DigiD en iDeal nodig om het online aan te vragen. De gemiddelde doorlooptijd is 2 weken. Meer weten over het digitaal VOG aanvragen? Klik hier voor meer informatie.

Verklaring Omtrent Gedrag_Digitaal_vs_Gemeente

VOG aanvragen met VOGdesk.nl

VOGdesk.nl is onderdeel van het bureau Screening Service B.V. Dagelijks verwerken wij vele aanvragen. Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening, helpen wij iedereen met de aanvraag van de VOG. Gedurende een VOG-aanvraag kan het zijn dat er allerlei vragen bij u naar boven komen. Daarom staan hieronder de meest gestelde vragen met betrekking tot de VOG.

Wilt u bijvoorbeeld weten wat de mogelijkheden zijn voor het VOG aanvragen als werkgever? Of wat een VOG zakelijk kost? Wij hebben zakelijke oplossingen om te besparen op tijd, kosten en administratieve last. Klik hier voor meer informatie.

VOG aanvragen

Meest gestelde vragen over de VOG per branche

Binnen 1 minuut uw VOG aanvraag geregeld

Direct online uw VOG aanvragen zonder
afspraak of de gemeente?

Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening regelt VOGdesk.nl uw aanvraag veilig en snel.