VOG aanvragen in gemeente Lingewaard

VOG aanvragen in gemeente Lingewaard

Als u ingeschreven staat in de gemeente Lingewaard dan kunt u bij de gemeente uw VOG aanvragen. Dit kan tevens ook online.

Online VOG aanvragen voor gemeente Lingewaard

Als u in de gemeente Lingewaard ingeschreven staat, kunt u ook online de VOG aanvragen. U kunt direct uw VOG aanvragen zonder formulier van de werkgever en zonder afspraak. In de meeste gevallen duurt het aanvragen niet langer dan 1 minuut. U vult de persoonsgegevens en de gegevens van de organisatie in. Vervolgens selecteert u op welk profiel u moet worden gescreend. Indien dit onbekend is, kunnen wij u daarbij helpen. Hierna betaalt u bij het afronden €7,50. Binnen 1 werkdag ontvangt u mail van Dienst Justis. In de mail staat een unieke code. Deze is 30 dagen geldig. Bevestig uw VOG-aanvraag met de unieke code en uw DigiD. Dienst Justis vraagt u vervolgens om een betaling met iDEAL te voldoen van €33,85. Na de betaling start Dienst Justis de screening. Mits goedgekeurd heeft u doorgaans de VOG binnen 2 weken thuis voor in totaal €41,35.

Start VOG aanvraag

Via de gemeente

De VOG-aanvraag kunt u via de gemeente indienen. Hiervoor neemt u een VOG aanvraagformulier mee. Het formulier laat u van te voren invullen door de werkgever. Wij adviseren u om voordat u naar de gemeente gaat altijd eerst een afspraak te maken. Dit kan doorgaans via de website van de gemeente Lingewaard of telefonisch. Denk aan het meenemen van een geldig legitimatiebewijs en een pinpas of contant geld voor de kosten. Via gemeente zult u €41,35 moeten voldoen. Na de betaling zorgt een medewerker ervoor dat uw VOG-aanvraag bij Dienst Justis komt, waarna zij de screening starten. Doorgaans kunt u de VOG binnen 4 weken thuis verwachten.

Terug naar FAQ

Binnen 1 minuut uw VOG aanvraag geregeld

Direct online uw VOG aanvragen zonder
afspraak of de gemeente?

Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening regelt VOGdesk.nl uw aanvraag veilig en snel.