VOG aanvragen in gemeente Zoetermeer

VOG aanvragen in gemeente Zoetermeer

De VOG aanvragen in Zoetermeer kan bij de gemeente als u daar ingeschreven staat. Staat u ingeschreven bij de gemeente Zoetermeer? Dit kan tevens ook digitaal zonder papieren formulieren.

Online VOG aanvragen voor gemeente Zoetermeer

Online de VOG aanvragen is mogelijk wanneer u ingeschreven staat bij de gemeente. U kunt direct uw VOG aanvragen, digitaal en zonder formulier van de werkgever én zonder afspraak. In de meeste gevallen duurt het invullen van de gegevens niet langer dan 1 minuut. U vult de bedrijfsgegevens en persoonsgegevens in en hierna selecteert u op welk profiel u moet worden gescreend. Als dit voor u onbekend is, kunnen wij u daarbij helpen. Hierna betaalt u bij het afronden van de aanvraag €7,50. Binnen 1 werkdag ontvangt u mail van Dienst Justis. In deze mail staat een unieke code. Deze is 30 dagen geldig. Bevestig uw VOG-aanvraag met de unieke code van Dienst Justis en uw DigiD. Vervolgens vraagt Dienst Justis u om een betaling met iDEAL te voldoen van €33,85. Zodra Dienst Justis de betaling heeft ontvangen, wordt de screening gestart. Indien er geen bezwaren worden gevonden, heeft u doorgaans de VOG binnen 2 weken thuis per post voor in totaal €41,35.

Start VOG aanvraag

Via de gemeente

Wanneer u de VOG-aanvraag via de gemeente wilt indienen, neemt u een VOG aanvraagformulier mee. Het formulier laat u van te voren invullen en stempelen door de werkgever. Wij raden u aan om voordat u naar de gemeente gaat altijd eerst een afspraak te maken. Dit kan via de website, telefonisch of via mail van gemeente Zoetermeer. Denk aan het meenemen van een geldig legitimatiebewijs en een pinpas of contant geld voor de kosten. Bij gemeente betaalt u €41,35 voor de VOG-aanvraag. Na de betaling zorgt een medewerker ervoor dat uw VOG-aanvraag bij Dienst Justis terecht komt, waarna zij de screening starten. In de meeste gevallen kunt u de VOG binnen 4 weken thuis verwachten.

Terug naar FAQ

Binnen 1 minuut uw VOG aanvraag geregeld

Direct online uw VOG aanvragen zonder
afspraak of de gemeente?

Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening regelt VOGdesk.nl uw aanvraag veilig en snel.