VOG aanvragen in gemeente Den Haag

VOG aanvragen in gemeente Den Haag

Als u ingeschreven staat in de gemeente Den Haag dan kunt u bij de gemeente uw VOG aanvragen. Dit kan tevens ook online.

Online VOG aanvragen voor gemeente Den Haag

Als u in de gemeente Den Haag ingeschreven staat, kunt u ook online de VOG aanvragen. U kunt direct uw VOG aanvragen zonder formulier van de werkgever en zonder afspraak. In de meeste gevallen duurt het aanvragen niet langer dan 1 minuut. U vult de gegevens van de organisatie en uw persoonsgegevens in. Vervolgens selecteert u op welk profiel u moet worden gescreend. Indien dit onbekend is, zullen wij u daarbij helpen. Hierna betaalt u bij de afronding €7,50. Binnen 1 werkdag ontvangt u mail van Dienst Justis. In de mail staat een unieke code. Deze is 30 dagen geldig. Bevestig uw VOG-aanvraag met de unieke code en uw DigiD. Vervolgens vraagt Dienst Justis u om een betaling met iDEAL te voldoen van €33,85. Na de betaling start Dienst Justis de screening. Na goedkeuring heeft u doorgaans de VOG binnen 2 weken thuis voor in totaal €41,35.

Start VOG aanvraag

Via de gemeente

Voor het indienen van de VOG-aanvraag via de gemeente zult u een ingevuld VOG aanvraagformulier mee moeten nemen. Het formulier laat u van te voren invullen door de werkgever. Voordat u naar de gemeente gaat, raden wij u aan om eerst een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of via de website of mail van de gemeente Den Haag. Denk aan het meenemen van een geldig legitimatiebewijs en een pinpas of contant geld voor de kosten. Bij gemeente zult u €41,35 moeten voldoen. Na de betaling zorgt een medewerker ervoor dat uw VOG-aanvraag bij Dienst Justis komt, waarna zij de screening starten. Doorgaans kunt u de VOG binnen 4 weken thuis verwachten.

Terug naar FAQ

Binnen 1 minuut uw VOG aanvraag geregeld

Direct online uw VOG aanvragen zonder
afspraak of de gemeente?

Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening regelt VOGdesk.nl uw aanvraag veilig en snel.