Digitaal VOG aanvragen Defensie

Online VOG aanvragen voor Defensie

U kunt direct uw VOG aanvragen zonder formulier van Defensie en zonder afspraak. In de meeste gevallen duurt het aanvragen niet langer dan 1 minuut. U vult de persoonsgegevens in en vervolgens de functie of wat u gaat doen voor Defensie. Hierna betaalt u bij het afronden €8,65. Binnen 1 werkdag ontvangt u mail van Dienst Justis. In de mail staat een unieke code. Deze is 30 dagen geldig. Bevestig uw VOG-aanvraag met de unieke code en uw DigiD. Vervolgens vraagt Dienst Justis u om een betaling met iDEAL te voldoen van €33,85. Na de betaling start Dienst Justis de screening. Na goedkeuring heeft u doorgaans de VOG binnen 2 weken thuis voor in totaal €42,50.

Op tijd de VOG aanvragen

Zodra u weet dat u binnenkort op het terrein van Defensie werkzaamheden moet verrichten, dient u zo snel mogelijk de VOG aan te vragen. Bij het aanvragen van de VOG voor Defensie, wordt de aanvraag sneller verwerkt. Echter dient u altijd rekening te houden met een totale verwerkingstijd van 2 weken voordat u de VOG thuis ontvangt.

VOG voor Defensie aanvragen

VOG aanvragen

Als u binnenkort wordt aangesteld bij Defensie of als u op het terrein van Defensie werkzaamheden gaat uitvoeren, dan zullen zij u vragen om een VOG te overhandigen. Deze dient te voldoen aan de eisen die het Ministerie van Defensie stelt. U zult voor Defensie een VOG moeten aanvragen.

Screeningsprofielen Defensie

Het Ministerie van Defensie heeft vastgesteld aan welke screeningsprofielen iedereen dient te voldoen. Dit geldt te allen tijde wanneer u zal worden aangesteld bij één van de krijgsmachten van Defensie. Als u in opdracht van Defensie op het terrein komt voor werkzaamheden zal er naar de VOG worden gevraagd. Dit geldt ook als u ZZP’er bent.

Terug naar FAQ

Binnen 1 minuut uw VOG aanvraag geregeld

Direct online uw VOG aanvragen zonder
afspraak of de gemeente?

Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening regelt VOGdesk.nl uw aanvraag veilig en snel.