VOG aanvragen in gemeente Nijmegen

VOG aanvragen in gemeente Nijmegen

Wanneer u ingeschreven staat in de gemeente Nijmegen dan kunt u bij de gemeente uw VOG aanvragen. Dit kan tevens ook digitaal.

Digitaal VOG aanvragen voor gemeente Nijmegen

Als u in de gemeente Nijmegen ingeschreven staat, kunt u ook digitaal de VOG aanvragen. U kunt direct uw VOG aanvragen zonder een papieren formulier van de werkgever en zonder afspraak. In de regel duurt het digitaal aanvragen niet langer dan 1 minuut. U vult de gegevens in en vervolgens selecteert u de te screenen profielen. Indien dit onbekend is, kunnen wij u daarbij helpen. Hierna betaalt u bij het afronden €7,50. Binnen 1 werkdag ontvangt u mail van Dienst Justis. In de mail staat een unieke code. Deze is 30 dagen geldig. Bevestig uw VOG-aanvraag met de unieke code van Dienst Justis en uw DigiD. Vervolgens vraagt Dienst Justis u om een betaling met iDEAL te voldoen van €33,85. Na de betaling start Dienst Justis de screening. Indien goedgekeurd, heeft u doorgaans de VOG binnen 2 weken in huis voor in totaal €41,35.

Start VOG aanvraag

Via de gemeente

U kunt de aanvraag ook via de gemeente doen. Voor het indienen van de VOG-aanvraag via de gemeente neemt u een VOG aanvraagformulier mee. Het papieren formulier laat u van te voren invullen door de werkgever. Wij adviseren u om voordat u naar de gemeente gaat eerst een afspraak te maken. Dit kan in de meeste gevallen telefonisch of via de website of mail. Denk ook aan het meenemen van een geldig legitimatiebewijs en een pinpas of contant geld voor de kosten. Via de gemeente zult u €41,35 moeten voldoen. Na de betaling zorgt een medewerker ervoor dat uw VOG-aanvraag bij Dienst Justis terecht komt, waarna zij de screening starten. Doorgaans kunt u de VOG binnen 4 weken in huis verwachten.

Terug naar FAQ

Binnen 1 minuut uw VOG aanvraag geregeld

Direct online uw VOG aanvragen zonder
afspraak of de gemeente?

Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening regelt VOGdesk.nl uw aanvraag veilig en snel.