VOG aanvragen in gemeente Apeldoorn

VOG aanvragen in gemeente Apeldoorn

Als u ingeschreven staat in de gemeente Apeldoorn dan kunt u bij de gemeente uw VOG aanvragen. Dit kunt u tevens ook digitaal aanvragen.

Online VOG aanvragen voor gemeente Apeldoorn

Als u in de gemeente Apeldoorn ingeschreven staat, kunt u ook eenvoudig digitaal uw VOG aanvragen. Snel uw VOG aanvragen zonder extra papieren formulieren van uw werkgever of organisatie en zonder afspraak. Het digitaal aanvragen duurt vaak niet langer dan 1 minuut. U vult de gegevens van de organisatie in en uw persoonsgegevens. Vervolgens selecteert welke profielen van toepassing zijn waarop u moet worden gescreend. Indien dit onbekend is, kunnen wij u daar uiteraard bij helpen. Bij het afronden betaalt u €7,50. Hierna ontvangt u binnen 1 werkdag mail van Dienst Justis. In de mail van Dienst Justis staat een unieke code. Let op, deze is 30 dagen geldig. Bevestig uw digitale VOG-aanvraag met de unieke code en uw DigiD. Vervolgens vraagt Dienst Justis u om een betaling met iDEAL te voldoen van €33,85. Nadat u Dienst Justis heeft betaald, start Dienst Justis de screening. Wanneer er geen bezwaren zijn gevonden, heeft u doorgaans de VOG binnen 2 weken huis per post voor in totaal €41,35.

Start VOG aanvraag

Via de gemeente

Voor het indienen van de VOG-aanvraag via de gemeente neemt u een papieren VOG aanvraagformulier mee. Het VOG-formulier laat u van te voren invullen door de organisatie of uw werkgever. Ons advies is om voordat u naar de gemeente gaat, altijd eerst een afspraak met de gemeente te maken. Dit kan via de website van de gemeente Apeldoorn of telefonisch. Denk aan het meenemen van een geldig legitimatiebewijs zoals een paspoort of ID-kaart en een pinpas of contant geld voor de kosten. Via de gemeente betaalt u €41,35. Dit bedrag zult u ter plekke moeten voldoen. Na de betaling zorgt de gemeente Apeldoorn ervoor dat uw VOG-aanvraag bij Dienst Justis komt, waarna zij de screening starten. Doorgaans kunt u de VOG binnen 4 weken thuis verwachten.

Terug naar FAQ

Binnen 1 minuut uw VOG aanvraag geregeld

Direct online uw VOG aanvragen zonder
afspraak of de gemeente?

Met meer dan 15 jaar ervaring in dienstverlening regelt VOGdesk.nl uw aanvraag veilig en snel.